Bemutatkozás

Tájékoztatás a Covid-19 járvánnyal kapcsolatban:

-Vendégházunk természetesen minden előírást betartva, teljes biztonsággal tudja fogadni vendégeit, hisz a tisztaság, higiénia eddig is az egyik legfontosabb volt számunkra.

-A koronavírus járvány következtében felértékelődtek az olyan szállások, mint a mienk, hisz itt nem kell zsúfolt szállodában, étteremben más emberekkel érintkezni. Szálláshelyünkön így könnyen betartható a távolságtartás szabálya akár közös helyiségekben, akár étkezéskor.

-Nálunk biztonságban és nyugodtan tud pihenni, nyaralni, a környék kirándulóhelyeit felkeresni anélkül, hogy a zsúfoltság miatt aggódnia kellene egészségéért.

Köszöntés:

Szeretettel köszöntjük Vendégházunk honlapján!

Dozmat község Szombathelytől nyugatra az osztrák határ közelében, csodás természeti környezetben elhelyezkedő kis települése. Az elmúlt évek komoly fejlesztéseinek köszönhetően a régió egyik legszebb települése lett, melyre egyre több kiránduló és turista kíváncsi. A településre megéri ellátogatni, mert számos kikapcsolódási, túrázási, pihenési lehetőség vár minden kedves érdeklődőt.

Ebben a szép kis faluban található 4 napraforgós minősítéssel rendelkező, 5 szobás vendégházunk. A vendégház egy magas minősítésű szállodai színvonalat képviselő, igényesen kialakított épület, melyben igazán otthon érezheti magát. Célunk, hogy aki ellátogat hozzánk, az igazán jól érezze magát, és pihenten távozzon. Ezt szolgálják az igényesen kialakított szobák, a kényelmes új ágyak, a luxus érzését árasztó fürdőszobák. Mindegyik szobát és fürdőszobát más-más stílusban alakítottuk ki, így aki visszatérő vendég, az több szobát is kipróbálhat. A szobák mindegyike síkképernyős TV-vel, éjjeli szekrénnyel, ruhásszekrénnyel, ágyneművel, törölközőkkel felszerelt. Mindegyik szobánk légkondicionált! Vendégházunkban az 5  szobát külön-külön és egyben is kiadjuk.

A Vendégházban található egy nagy nappali, ülőgarnitúrával, TV-vel, amely a közös beszélgetések, TV nézések, pihenések ideális helyszíne. 

A Vendégház egy teljesen felszerelt, modern konyhával is rendelkezik (főzőlap, sütő, mikro, mosogatógép, vízforraló stb.), melyben a megfelelő edények is biztosítottak. A konyha mellett található tágas étkezőben egy nagyobb Társaságnak is elegendő hely áll rendelkezésére.

A tágas udvaron található egy fedett terasz, kerti bútorokkal, mely a kültéri pihenést, kikapcsolódást, vagy szórakozást szolgálja. 

Vendégházunk különlegessége a wellness részleg. Egy színvonalas wellness szálloda szolgáltatásait élvezheti tömeg nélkül, mert a wellness épület szolgáltatásait kizárólag szállóvendégeink használhatják. Így egy exkluzív wellness élményben lehet része.

Egy tágas finn szauna, egy gőzfürdő, egy merülőmedence szolgálja az Önök felfrissülését. Az épületben található külön öltözőrészleg, zuhanyzó, és egy pihenő szoba is. 

Az elmúlt évben érkezett vendégeink pozitív visszajelzései alapján állíthatjuk, hogy a Quality Wellness Vendégház Szombathely és környékének egyik legjobb szálláshelye. Ezt bizonyítja a foglalási oldalakon a Vendégház értékeltségi pontszámai is, és a vendégek szöveges értékelései. A booking.com oldalon 9.8 ponton áll az értékelésünk.

Mivel a vendégház nagyon közel fekszik Szombathelyhez, és nagyon jó a város közúti megközelítése (5-10 perc), így a városba érkező, igényes szállásra és nyugodt pihenésre vágyó üzletemeberek számára is ideális választás. Ingyenes wi-fi is rendelkezésre áll

A szálláson igény szerint reggelit is kínálunk. A kisszámú szoba, és vendégszám miatt egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni a reggeliben. (laktózmentes, vegetáriánus, vega, stb.)

Az elmúlt két év számos vendégének visszajelzése alapján aki igényes, nem hétköznapi, de mégis megfizethető szállást keres, annak bátran kínáljuk vendégházunkat.

Szeretettel várunk minden kedves új vendégünket, és barátsággal fogadjuk visszatérő vendégeinket is!

Horváth-Hegyi Krisztina

 Elérhetőségek

Quality Wellness Vendégház

9791 Dozmat,
Fiumei utca 25.
Telefon:
+36305627031
Mobil:
+36309025130
Skype: Horváth-Hegyi Krisztina
E-mail:
dozmatwellness@gmail.com
Quality Wellness Vendégház - MagyarQuality Wellness Vendégház - Deutsch